Bestel nu uw early bird tickets voor de RetailDetail Night

Hét jaarlijkse eindejaarsfeest van de retailsector in de Benelux is terug na een gedwongen afwezigheid. Noteer 25 november in uw agenda en bestel nu uw tickets: vroeg boeken betekent korting krijgen! Benieuwd naar de eerste namen?

 

Unieke locatie

Aan de formule van de RetailDetail Njght wijzigt niet veel: ‘s middags zijn er diepgravende thematische seminars, ’s avonds volgt een plenaire sessie met het retailjaaroverzicht door professor Gino Van Ossel, de uitreiking van de RetailDetail Awards, internationale keynotesprekers en uitgebreide netwerkmogelijkheden tussendoor en op het feest achteraf.
 

De locatie is uniek: in de iconische Stadsfeestzaal in het hart van Antwerpen ontdekken deelnemers onze gloednieuwe kantoren en ons unieke retail-inspiratiecentrum RetailHub. Makkelijk bereikbaar en met voldoende in-house parkeermogelijkheden. Via deze link kan je je tickets nu met korting bestellen – aanbod geldig tot 29 oktober.

 

De toekomst van voeding

Het gloednieuwe boek The Future of Food beleeft zijn officiële lancering op de RetailDetail Night. Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? RetailDetail-oprichter en coauteur Jorg Snoeck presenteert zijn prikkelende toekomstvisie en introduceert sprekers met vernieuwende businessmodellen in food: onder andere Stijn Martens van onlinesupermarkt Hopr, Quirin Dalemans van Deliveroo en etnomarketeer Rachid Lamrabat van Tiqah tekenen present. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek!

 

De grenzen van de klantbeleving

Het programma Gamechangers blikt vooruit: welke retailmodellen zijn toekomstbestendig in een digitale wereld post-COVID? Welke hoge verwachtingen koestert de consument van morgen? RetailDetail-hoofdredacteur Stefan Van Rompaey introduceert innoverende retailconcepten die de grenzen van de klantbeleving verleggen. Met onder andere trendwatcher Maarten Leyts van Trendwolves, ondernemers Jim Cantens en Guy Rietens van concept store The Guest en Karl Lechat die voor mobiliteitsspeler D’Ieteren een nieuwe fietsenwinkelketen uit de grond stampt.

 

Beste Folder van het jaar

Een vaste waarde op de RetailDetail Night is het Consumer Activation Forum hosted by BD myShopi. Het thema dit jaar luidt ‘(Re)Connect – Get Phygital’. Communicatiespecialist Raf Weverbergh (FINN), trendwatcher Herman Konings (Pocket Marketing) strateeg Karel de Meester (Callebaut Collective) en onderzoeksexpert Carine Vaeremans (Profacts) delen hun unieke inzichten. Ook de awards voor de ‘Beste Folder van het Jaar’ worden uitgereikt.
 

Meer namen en de details over het feestelijke avondprogramma maken we binnenkort bekend. Boek hier snel uw ticket met korting.

Source: www.retaildetail.eu

Share