Dunkin’ Donuts trekt in bij Van der Valk

Source: www.retaildetail.eu

Donutketen Dunkin’ opent vestigingen bij hotelketen Van der Valk. Nederland wordt het testgebied, later komen ook België en Duitsland aan de beurt. Ondertussen gaat de Belgische expansie verder.

 

Internationale samenwerking

Dunkin’ Donuts opent verschillende franchisevestigingen in hotels van Van der Valk. Na een pop-upshop in Uden tijdens de decembermaand, hebben afgelopen weekend weer drie winkels de deuren geopend. Ze zijn te vinden in de Van der Valk-hotels in Ridderker, in Amersfoort en nogmaals in Uden, weet Out.of.Home Shops.

Nederland wordt zo het testgebied voor een samenwerking die mogelijk ook internationale allures krijgt. Er is nu al sprake van uitbreiding naar België en Duitsland, bevestigt woordvoerder voor Dunkin’ Benelux Roberto Fava aan RetailDetail. Over concrete locaties is weliswaar nog niet nagedacht. Eerst lopen sowieso nog tot het eind van dit jaar de testen in Nederland, daarna kunnen volgend jaar de eerste Belgische shops er komen.

Ondertussen timmert Dunkin’ volop aan de weg in België. Sinds de start in de zomer van 2020, met een eerste vestiging in Antwerpen, zijn er inmiddels al elf Belgische donutwinkels. In de komende acht weken komen daar nog tien locaties bij. De Amerikaanse keten is verder van plan om shops te openen bij de tankstations van Esso en is onder meer in gesprek met Carrefour en de pretparken van Plopsa.
 

Share