Nu al tweede druk voor The Future of Food

Amper enkele weken na de lancering is The Future of Food, het boek van RetailDetail-sterkhouders Jorg Snoeck en Stefan Van Rompaey, al zo goed als uitverkocht. Geen nood: de tweede druk komt er snel aan.

 

Kleine voorraad beschikbaar

Uitgeverij Lannoo Campus zit nu al door z’n voorraad Nederlandstalige exemplaren van het boek The Future of Food – Een nieuw recept voor de voedingssector van Jorg Snoeck en Stefan Van Rompaey. Binnen twee weken wordt de levering van de tweede druk verwacht. Van de Engelstalige versie is er voorlopig nog voldoende voorraad.
 

Het gaat dus hard met de verkoop van het boek, dat slechts enkele weken geleden op de markt kwam. Bedrijven uit de voedingssector bestellen grote hoeveelheden voor hun medewerkers. Bij RetailDetail is nog slechts een klein voorraadje beschikbaar: bestellen kan via deze link. Ook in enkele betere boekhandels en webshops is het boek nog beperkt verkrijgbaar: dat geldt onder andere voor Standaard Boekhandel, bol.com en Amazon.nl – waar maandag nog maar drie exemplaren op voorraad lagen. Nederlanders kunnen terecht bij uitgever Van Duuren Management en bij managementboek.nl.

 

Lovende commentaren

“Boekhandels leggen dat boek eigenlijk best naast de kassa”, lacht Jorg Snoeck. “We hadden de uitgeverij nochtans verwittigd dat het hard zou gaan: we hebben daar namelijk ervaring mee. Van The Future of Shopping, dat uitgeroepen werd tot Managementboek van het jaar 2018, zijn intussen meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Volgend jaar komen we met een nieuwe, volledig herziene uitgave van dat boek. De drukker is al gewaarschuwd…”
 

The Future of Food schetst toekomstpistes voor de voedingssector, die zich op een kantelpunt bevindt. Centraal staat de vraag hoe we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier kunnen blijven voeden. Topmanagers uit de sector sparen hun lovende commentaren niet. Frans Muller, CEO van Ahold Delhaize, maakte tijd voor een uitgebreide nabeschouwing. Ook Alexandre Bompard, de topman van Carrefour, gaf het boek z’n zegen, net als onder andere Jef Colruyt (Colruyt Group), Hein Deprez (Greenyard), Koen Slippens (Sligro) en Wim Destoop (PepsiCo).

Source: www.retaildetail.eu

Share