Slagerij Peeters Govers wordt Versatelier

Slagerij Peeters Govers, de ambachtelijks slagersketen die in september vorig jaar werd gelanceerd, breidt het aanbod uit met afhaalmaaltijden en verandert daarom de naam naar Versatelier Peeters Govers.

 

Breder publiek aanspreken

De flagshipstore van het nieuwe slagerijconcept opende afgelopen najaar de deuren in winkelcentrum Turnova in Turnhout. Versgroep Peeters Govers, ook bekend als franchisenemer van Albert Heijn en KFC, sprak toen de ambitie uit om Vlaanderen te veroveren met een nieuw en ‘eerlijk’ slagersconcept. Maar eerst wil de retailer de formule verder finetunen. De afgelopen dagen werd de winkel verbouwd om ruimte te creëren voor een uitgebreid, hedendaags assortiment.
 

Dat nieuwe aanbod komt er dank zij een samenwerking met eetconceptstore EEThentiek uit Arendonk. Het bedrijf van ondernemers Thérèse Dirckx en Ben Sanders won in 2019 de Horeca Award als klantvriendelijkste cateraar. Met de samenwerking wil Peeters Govers een breder publiek van foodies aanspreken.
 

“Naast ambachtelijk en kwalitatief vlees, bieden we klanten voortaan ook authentieke afhaalmaaltijden, verse salades, sharing schotels en groenten en fruit aan. Met de uitbreiding dekte de naam Slagerij Peeters Govers de lading niet langer. Omdat we maximaal willen inzetten op de versheid van onze producten en ook het familiale karakter willen bewaren, besloten we de naam te veranderen naar Versatelier Peeters Govers”, vertellen zaakvoerders Jan en Wim Peeters. “Naast de uitbreiding met het assortiment van EEThentiek, zullen ook enkele Peeters Govers klassiekers opnieuw het levenslicht zien. Dit op vraag van heel wat klanten.” De winkel heropende afgelopen donderdag.

Source: www.retaildetail.eu

Share