The Guest start nieuw concept in Antwerpen

Na Knokke wil The Guest ook Antwerpen veroveren. De opening van de nieuwe winkel is voorzien voor eind augustus van dit jaar.

 

Uitgewerkt concept

Voor The Guest lieten initiatiefnemers Jim Cantens en Guy Rietens hun oog vallen op een leegstaand  pand in de Huidevetterstraat, waar voordien Zara gevestigd was. Cantens was vorig jaar al betrokken bij de lancering van van The Guest op de Kustlaan in Knokke, een totaalconcept met onder andere diverse pop-ups en een restaurant, dat uitgroeide tot een groot succes.

 

De Antwerpse Guest is een verdere uitwerking van het originele concept. Cantens en Rietens willen een kans geven aan jong, lokaal talent door hen een online en offline platform te bieden. “We willen onze gasten onderdompelen in een wereld van mode & beauty, food & beverage, interieur & design, gezondheid & sport alsook kunst, architectuur en boeken. Zoals een lifestyle magazine inspireert door alle mooie dingen in het leven te belichten, doet The Guest dat in real life. In onze Guest-corner nodigen we elk seizoen nieuwe designers en merken uit om hun verhaal te vertellen”, zeggen de initiatiefnemers.

 

Het pand omvat in totaal 1.200 m² winkelruimte, verspreid over drie verdiepingen. Een deel van het gelijkvloers is voorbehouden voor The Guest Eatery. Medio juli starten de herinrichtingwerken, anderhalve maand later volgt in principe de opening.

Source: www.retaildetail.eu

Share